Cotidian

Sunt în armonie cu tot ce mă înconjoară, văd cu claritate situaţiile şi aleg cu înţelepciune calea cea mai benefică

AngliaMă uit la dată şi realizez că se împlinesc mai bine de 3 săptămâni de când sunt în Anglia… Cu o uşoară uimire refac în minte succesiunea zilelor ce au trecut şi nu îmi vine să cred că sunt doar 23 pentru că am trăit în tot acest timp cât nu am trăit într-un an întreg! Dacă ar fi să încep povestea de undeva… aş începe cu forma gând care s-a cristalizat în mine cu câteva zile înainte de a lua biletul de avion. “Sunt în armonie cu tot ce mă înconjoară, văd cu claritate situaţiile şi aleg cu înţelepciune calea cea mai benefică pentru mine. Mă eliberez de tot ceea ce nu îmi mai foloseşte şi aduc în viaţa mea acele persoane şi evenimente care mă ajută să evoluez.

Acum îmi dau seama că fiecare cuvânt a avut un rol… Că nimic nu a fost la voia întâmplării… Şi că eu singură am cerut tot ce a urmat, în modul cel mai înţelept cu putinţă!

Nu am cerut nimic concret! Ci doar evenimente şi oameni care să mă ajute să evoluez spiritual!

Minunată formulare! Nu îmi aparţine – am primit-o! Mi-a fost dăruită în timp ce urmăream un banal horoscop… Dar am simţit, încă de la început, că este pentru mine! Aşa că am notat-o şi am lucrat cu ea zilnic din acel moment!

Simt că tot ceea ce trăiesc acum este esenţial pentru evoluţia mea spirituală. Şi, de departe, este una dintre cele mai intense perioade din viaţa mea…

Încă nu am găsit job – aşa cum credeam eu că va fi planul. Dar nici nu îmi mai fac griji din cauza aceasta! Se pare că am venit aici pentru… a întâlni oameni şi evenimente care să mă ajute să evoluez spiritual, şi nu să muncesc într-un depozit. Cel puţin, nu încă!

Timid şi reţinut, voi spune doar că, în fiecare zi, mă simt binecuvântată de ceea ce trăiesc acum, aici, în Anglia…

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Marius spune:

    Am scris mult pentru tine, Ca imi esti in continuare Draga, si ca trebuie sa scrii, orice da’ mult
    Ceva,cineva, prostia mea a sters detaliile,si a ramas esentialul…

Comentariile sunt închise.