Cotidian, Reflecţii, Spiritualitate

Astăzi este despre: dacă vrei să fii fericit, fii fericit!

Şi gata! Nu te mai ascunde după condiţionări, cuvinte, principii, idei, filozofii şi mai ştiu eu ce! Fericirea este o chestie de alegere aşa că nimic mai simplu: dacă vrei să fii fericit, alege să fii fericit! Nici nu știi dacă mâine vei mai fii pe aici…

Așa că dă-ţi voie acum şi fii fericit! Nu mai şovăi, nu te mai împiedica în trecut că nu mai există, nu mai privi nici în viitor că nici acesta nu există.

Să zicem că acum te-ai trezit. Simţi cum te aşteaptă gândurile acolo, lângă capul patului ca să te inunde?! Ei bine, opreşte-le pe toate! Alege unul singur – azi sunt fericit! Uită de restul. Se vor disipa ele care încotro.

Azi vreau să trăiesc fiecare clipă cu bucurie. Să nu îmi mai pese dacă viaţa are sau nu sens. Să nu am aşteptări, să îmi urmez inima, să îmi lustruiesc pe faţă un zâmbet de zile mari…

Azi vreau să fiu o femeie frumoasă, încrezătoare, iubitoare. Şi iubită din toate cele patru zări.

Azi vreau să fiu milionară în iubire! Să fiu iubire şi să am gânduri curate şi înălţătoare.

Azi mi-am scos din vocabular toate cuvintele cu vibraţii negative!

Azi mi-am setat resursele de pe server la nivel maxim!

Azi voi experimenta viaţa ca şi cum ar fi ultima zi din viaţa mea!

Şi ştii ce e minunat?! Azi nici nu am nevoie de obiect ca să fiu fericită! Tu poţi sta botos cât vrei acolo, în colţul tău de lume. Eu sunt un zmeu zănatic pe deasupra ta! Dacă vrei, însă, te poţi ridica în văzduh alături de mine – Doamne, cât ar fi de minunat să fim fericiţi împreună!

S-ar putea să-ți placă și...