Cotidian, Reflecţii

Interferenţe între vis şi realitate

No, hai!

Dacă o parte din nopţi am visat că fac paleţi şi că mă dau cu lolopul, apoi, o altă parte, că stau la palavre cu reptilieni… Amu visez că reptilienii se dau cu lolopul şi eu stau la palavre singură!

Lolopul şi paleţii vin de la muncă. Că asta fac vreo 8 ore înainte de culcare…

Reptilienii au venit din serialul acela cu Vizitatorii pe care am început să îl vedem. E interesant, plin de informaţii reale pe care Steluţu refuză să le creadă.

El e în prima etapă – aceea a negării acestor adevăruri – cum că fiinţele astea atroce – Dar cică nu toate! Filmul despre asta vorbeşte! Vrea să arate că unii dintre ei, datorită influenţelor pielii umane, au început să aibe sentimente umane, să se schimbe. Cică! – sângeroase, fără scrupule, care au acum acces la toate resursele şi care se joacă cu noi după cum vor… Deci că aceste fiinţe, bine camuflate sub piele umană – eu cred mai degraba teoria cu holograma… cu imaginea pe care ne-o induc pe o anumită frecvenţă… Decât pe cea de reptile acoperite cu piele umană. Aşa s-ar explica de ce, uneori, la transmisiile TV, imaginea lor interferează cu ceva greu de explicat… sunt printre noi de muuulţi ani şi, sub aparentul bine pe care ni-l fac, ne pregătesc, de fapt, pentru eliminare totală. Dacă nu aţi văzut filmul, merită văzut! Atinge multe subiecte fierbinţi şi nu e nici-pe-departe o simplă ficţiune! Asta dacă aţi trecute de faza negării, desigur….

Dar să revenim la vis! Nu e unul rău deloc! Să lucre reptilienii în locul meu cât or vrea! Şi eu doar să visez! Să visez frumos! Şi să trăiesc visul!

Azi o să mă uit prin depozit după reptilienii ceia meniţi să îmi facă mie paletul!

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Neli spune:

    Tu, din cand in cand te mai duci pe la Doctor, sa te consulte, asa, fara sa ai simptome vizibile sau dureroase ? Ar trebui. Ce-ar fi sa incepi cu un consult, asa de exemplu, la un psihiatru. Si eu am fost. Mi-a spus ca n-am nimic dar mi-a recomandat sa nu mai citesc carti SF sau sa vad filme SF. Si l-am ascultat. Acum visez ca sunt Napoleon si ma lupt cu rusii . Ar trebui sa-mi schimb bocancii ca astia care-i am nu prea imi tin de cald si e un ger prin stepele astea rusesti de-ti vine sa tii si calul in dormitor. Oricum prevad ca rusii astia or sa mi-o traga asa ca astept sa fiu extras de pe acest front nasol. Cine m-o fi pus sa-i zgandar ?

Comentariile sunt închise.