Spiritualitate

Sufletul geamăn sau complementar

suflet geaman sau complementarDe-a lungul vieţii avem şansa să întâlnim mai multe suflete pereche. Şi, doar dacă suntem pregătiţi, sufletul geamăn sau complementar. Toate întâlnirile sunt karmice şi au menirea să ne ajute să evoluăm la nivel spiritual. Să ne apropiem şi mai mult de cunoaştere, de lumină si de adevăr. Să ne regăsim şi să devenim un suflet complet.

Întâlnirile cu sufletul pereche sunt cele care ne pun faţă în faţă cu problemele pe care le avem de rezolvat. Ele ne oglindesc în fel şi chip, astfel încât să vedem unde avem, de lucrat. Sufletul pereche poate fi unul din membrii familiei, un prieten, un om cu care ai o relaţie mai lungă sau mai scurtă, dar trecătoare. După ce ai învăţat lecţia de la sufletul pereche, relaţia ar trebui să se consume de la sine şi să se finalizeze. Altfel ea poate deveni o relaţie toxică care nu te mai ajută, dimpotrivă!

Sufletul pereche poate fi un om de acelaşi sex, sau de sex opus şi este cel care te pregăteşte pentru întâlnirea cu sufletul complementar. Întâlnirile cu sufletul pereche pot fi întâlniri karmice pozitive sau negative.

 

Sufletul geamăn sau complementar

Când ai învăţat că iubirea nu poate fi condiţionată de nimic, ai renunţat la ataşamente şi la control şi eşti complet cel puţin 80%, ai şanse să îţi întâlneşti sufletul geamăn. Sufletul geamăn, sau complementar, nu poate fi decât într-un trup de sex opus, pentru că este nevoie de polaritatea opusă pentru a se obţine un suflet complet.

Când se întâlnesc se activează toată cunoaşterea cu care a venit fiecare, cele două suflete completându-se reciproc. Au aceleaşi preocupări, se înţeleg aproape fără cuvinte şi pot discuta despre orice. Dacă sufletele pereche pot fi mai multe de-a lungul vieţii, sufletul geamăn sau complementar este unul singur şi, dacă nu eşti pregătit, nu îl poţi întâlni în acea viaţă.

Se mai spune că, odată ce l-ai întâlnit, nu mai scapi de el, el revenind, dacă este nevoie, de mai multe ori, până când ambele suflete vor fi pregătite să rămână împreună.

Întâlnirea cu sufletul geamăn sau complementar este o întâlnire karmică pozitivă, cei doi susţinându-se necondiţionat. Fiecare susţine şi evidenţiează divinitatea din celălalt.

Pentru cei interesati de mai multe informaţii despre sufletul geamăn sau complementar, recomand călduros urmărirea filmuleţului de mai jos. Este foarte inspirat şi va clarifica multe aspecte legate de acest subiect.

S-ar putea să-ți placă și...