Cotidian

Femeile au nevoie de iubire – primul meu roman

Femeile au nevoie de iubireDragii mei, dacă sunteţi interesaţi, acum puteţi citi primul meu roman – “Femeile au nevoie de iubire”.  Încă nu există în varianta tipărită, dar, pentru o mică sumă, se poate downloada în format electronic. Plata se poate face prin paypal sau prin card prin site-ul paypal.com.

Toţi bănuţii obţinuţi astfel îi voi folosi pentru a tipări cărţile şi toţi cei care au contribuit vor primi un exemplar!

Cartea aceasta a crescut odată cu mine şi este prima parte din povestea vieţii mele. De-a lungul timpului a fost scrisă şi rescrisă de nenumărate ori. Am schimbat stilul – de la persoana întâi, la persoana a doua. Am schimbat numele, am schimbat viziunea, iar, în cele din urmă, am schimbat totul, luând-o de la zero!

Acum, când am decis că e gata aşa cum e, simt că se încheie un capitol important din viaţa mea. Că las în urmă toate frâmântările, toate judecăţile şi tot balastul care mă ţineau pe loc şi aproape mă împiedicau să mă înalţ şi să încep o etapă nouă a vieţii, prinsă fiind în trecut şi în suferinţă.

E ca şi cum până acum, în aceşti primi 44 de ani, am crescut, am învăţat, mi-am amintit cine sunt, am experimentat iubirea sub multiple forme şi m-am pregătit pentru o a doua parte a vieţii, complet diferită.

Prin această carte las în urmă trecutul şi toate frământările, mă dezbrac de cocon şi încep o etapă nouă a vieţii, aceea de fluture!

S-ar putea să-ți placă și...