Imaginea alăturată mi-a creat o senzaţie neplăcută, încă din prima clipă. Fotografia unui bătrân, bolnav, obosit şi lipsit de vitalitate care ţine un nou-născut în braţe… m-a făcut să mă înfior şi să mă gândesc la un vampir care se hrăneşte… Nu ştiam de ce, dar intuiţia îmi spunea că acolo e ceva foarte delicat, periculos şi controversat, totodată! Pentru că e ştiut că noii născuţi au nevoie să fie ţinuţi în braţe pentru a se dezvolta armonios. Am căutat pe internet informaţii legate de acest subiect: este bine sau nu să lăsăm un nou-născut să stea cu un bâtrân? Şi, cu uimire, am descoperit că nu există aproape nimic scris despre acest lucru! Şi este un lucru important, pentru că poate afecta dezvoltarea emoţională şi psihică a viitorului copil!
Răspunsul l-am găsit în cartea lui Valeriu Popa – Naşterea şi moartea. Cei interesaţi de acest subiect pot căuta pagina 58.
Aura energetică a unui nou-născut şi bătrânii
La naştere, spiritul nu poate intra complet în corpul fizic care este mult prea fragil pentru a putea suporta energia spiritului. Această energie l-ar putea arde. Până la vârsta de un an, spiritul noului-născut se află în cea mai mare parte înafara trupului, în contact permanent cu lumea spirituală şi total expus energetic, din cauza lipsei aurei.
În mod firesc, organismul uman se hrăneşte cu energie direct din natură, dar sunt persoane care nu îşi pot lua în totalitate energia astfel(sau nu o mai pot lua din cauza scăderii vitalităţii şi a blocajelor energetice care apara din cauza bolilor) şi atunci o fac prin intermediul altor fiinţe umane. Bătrânii bolnavi şi lipsiţi de energie devin astfel, fără voie, vampiri energetici pentru cei care nu se pot proteja! Iar noul-născut este primul pe lista posibilelor victime!
După un an, când spiritul copilului stă mai mult în trup, copilul este mai protejat. Dar, chiar şi aşa, până la vârsta de 7 ani, când spiritul intră complet în corpul fizic, copilul continuă să fie expus la forţele exterioare. După această vârstă, spiritul intră complet în corp şi se formează aura energetică a copilului, astfel el se va putea proteja singur de factorii externi. Aura este învelişul energetic menit sa ne apere de atacurile energetice din afară.
Bâtrânii care ţin nou născuţi în braţe, întotdeauna se vor simţi minunat, pentru că se încarcă cu energie pe care o iau de la bebeluşi. Ei devin, însă, fără vrea, vampiri energetici pentru micul suflet. Acelaşi lucru se întâmplă şi dacă dorm în aceeaşi cameră cu un nou născut.
Pe de altă parte, până la vârsta de un an, noul-născut nu are propria aură energetică şi are nevoie să fie ţinut în braţe de alte persoane, aura acestora fiind soluţia cea mai comodă de protecţie pentru el. Dar, acele persoane trebuie să fie proprii părinţii (persoane cu care bebeluşul a creat deja o legătură energetică benefică), sau alte persoane sănătoase şi capabile să se hrănească energetic singure, direct din natură! Pentru că altfel copilul este victima sigură a unui vampirism energetic care îi poate influenţa dezvoltarea psihică şi emoţională ulterioară!
Concluzie:
Bâtrânii au nevoie de energie de la cei din jur, iar noul-născut, până la un an, nu se poate proteja singur, neavând aura energetică formată şi fiind mai tot timpul înafara trupului, în contact direct cu planul energetic-spiritual.
Totodată, noul-născut trebuie să fie ţinut în braţe pentru că are nevoie să intre în campul energetic al acelei persoane, el neavând propria aură! Acest lucru ajută la echilibrarea energiilor dintre corpul şi spiritul noului-născut, care se va dezvolta mult mai armonios. DAR, persoana care face acest lucru trebuie să fie capabilă să se hrănească energetic direct din natură şi să fie sănătoasă pentru a nu fura energie de la copil şi a influenţa dezvoltarea psihică şi emoţională a viitoarei fiinţe!
Ai uitat sa spui ca aceasta teorie ( este o teorie totusi !) a fost lansata de filipinezele tinere si frumoase care doreau sa intre ca bone in casele si familiile americanilor bogati mai ales dupa WWII. Logica lansarii acestei teorii se afla intr-o lucrare pe care am s-o scriu anul viitor si pe care va invit inca de pe acum s-o cititi ca fiind o lucrare interesanta.